Typisch Wij!

//Typisch Wij!
Typisch Wij! 2020-11-16T12:13:17+00:00

De Verkeerstuin is gebouwd door vrijwilligers. Om deze leuke speelplek open te houden hebben we dringend jouw hulp nodig! In de vorm van spontane hulp tijdens de openstelling of als (vaste) vrijwilliger.

ZONDER VRIJWILLIGERS GEEN OPENSTELLING VAN DE VERKEERSTUIN.
Daarom verwelkomen wij jou: leuke verantwoordelijke student, scholier, opa, oma, buurvrouw, buurman, moeder of vader met een warm hart voor jonge skelterhelden én deze unieke plek op de wagenwerkplaats. 

De Verkeerstuin is een skelterspeeltuin op de historische wagenwerkplaats in het Soesterkwartier waar kinderen tussen 4 en 12 jaar op woensdag- en zondagmiddagen gratis kunnen skelteren en spelen in de bijbehorende natuurspeeltuin. Wij zijn een multi culturele vereniging en dragen iedereen een warm hart toe ongeacht afkomst, huidskleur of religie. De kinderen zijn daar een goed voorbeeld van want die spelen prima samen!

Deze mooie speelplek is een dynamisch, blij makend en verbindend concept waar kinderen uit verschillende buurten van het Soesterkwartier en daarbuiten met elkaar spelen en elkaar ontmoeten. Dat geldt ook voor ouders. Met een prachtige binnenbaan en een buitenroute door de natuurspeelplaats. Het biedt het Soesterkwartier een sociale ontmoetingsplek die uniek is in zijn sfeer en opzet. Ze is tien jaar geleden door betrokken wijkbewoners opgericht. De verkeerstuin wordt gerund door vrijwilligers. 

Als vrijwilliger zie je er op toe dat tijdens de openingstijden de kinderen gezellig en veilig kunnen skelteren en wat te drinken krijgen. Als je dat leuk vindt kun je jouw creativiteit de volle ruimte geven en knutsel-, spel- theater -sportieve, of natuur-educatieve activiteiten aanbieden en begeleiden. We vragen je licht bar werk te doen en de verkeerstuin netjes en schoon achter te laten. 

Voel je welkom in ons leuke team van vrijwilligers en stagiairs en in ons bestuur.

Ons skelterklusteam is er elke 1e dinsdag van de maand om de skelters die stuk zijn te repareren. Daarnaast doen we op die avond onderhoud aan de skelters zoals het oppompen van de banden, smeren ed. Dus als je zin hebt om mee te komen helpen meld je dan aan via onderstaand Email adres.

Heb je interesse om vrijwilliger te worden meld je dan aan via Vrijwilligers en vermeld dan waar je interesse naar uit gaat. Of klik op onderstaande link om naar onze vacature pagina te gaan.

Vacatures