FEESTJES! 2024-07-17T10:38:30+01:00


Attentie: In verband met vakantie is het in de periode 18-07-2024 tot en met 11-08-2024 NIET mogelijk om een feestje te boeken. Vanaf 12-08-2024 zal dit wel weer mogelijk zijn.

Let op: Op woensdag- en zondagmiddag zijn er geen feestjes mogelijk in verband met de openstelling!

Feestjes kunnen uitsluitend via onderstaand formulier aangevraagd worden!

U krijgt na het versturen van onderstaand formulier een bevestigingspagina te zien en u krijgt uw ingevulde aanvraag ook per Email toegestuurd. Dit is nog geen definitieve bevestiging!
Uw aanvraag wordt door een vrijwilliger in behandeling genomen. U ontvangt een definitieve bevestiging als alles akkoord is. Mocht de datum/tijd niet meer beschikbaar zijn dan zal er per email contact met u opgenomen worden om te kijken of een alternatieve datum/tijd mogelijk is. U kunt ook opnieuw een aanvraag indienen via onderstaand formulier.

Feestjes dienen minimaal 1 week van te voren aangevraagd te worden. De vrijwilliger/vrijwilligster die de aanvragen behandelen hebben daar beperkt de tijd voor en proberen de aanvragen binnen een week te behandelen, dus houd u daar A.U.B. rekening mee. Vandaag een aanvraag doen voor een feestje voor de volgende dag/dagen kan dus moeilijk zijn.

De maximale eindtijd voor een feestje is 21:00 Dit om overlast voor de buren en omgeving te voorkomen. Ook wordt het anders wel erg laat voor de vrijwilliger die de eind controle doet en een eventuele eindschoonmaak indien deze is afgekocht. We vragen hiervoor uw begrip.

De gereserveerde tijd is inclusief eventuele voorbereidingen en opruimen na afloop, dus ook inclusief eventuele schoonmaak!


Een kinder- of familiefeest begint in de Verkeerstuin! De Verkeerstuin is bij uitstek geschikt voor feestjes met volwassenen en kinderen. Terwijl de kids zich prima vermaken hebben volwassenen de tijd om bij te praten.

 • Voor kinder- en familiefeesten stellen wij de gehele Verkeerstuin beschikbaar. Dit betekent dat tijdens uw feestje de gehele ruimte voor u beschikbaar is en er dus geen andere gebruikers zijn. De Verkeerstuin bestaat uit een beneden en bovenverdieping.  De bovenverdieping is ingericht met zitjes, tafels en een bar/keuken. Vanaf de bovenverdieping kunt u uw kinderen goed in de gaten houden. Op de begane grond bevinden zich de skelters en diverse speelmogelijkheden, waaronder een tafeltennis- en voetbaltafel. Op de bovenverdieping kunnen de kinderen lezen en tekenen.
 • Feesten in de Verkeerstuin worden geheel door u zelf verzorgd inclusief eten en drinken. Het is dus mogelijk om zelf etenswaren mee te nemen. In verband met veiligheidsaspecten is het niet mogelijk om in de Verkeerstuin te frituren. Op de dag zelf wordt u opgewacht door een vrijwilliger van de Verkeerstuin. De vrijwilliger begeleidt u door de Verkeerstuin en beantwoordt al uw vragen. Aangezien de Verkeerstuin werkt met vrijwilligers, wordt verwacht dat u zelf schoonmaakt na afloop van het feest, tenzij u de eindschoonmaak heeft afgekocht. Hierdoor kan de volgende groep ook weer genieten van een opgeruimde Verkeerstuin! Zie verderop op de pagina wat de eisen hiervoor zijn.
 • De minimale tijdsduur van kinder- en familiefeesten bedraagt 2 uur. De genoemde bedragen zijn inclusief deze 2 uur, voor elk extra uur rekenen wij 40 euro.
 • BSO’s zijn eveneens, met uitzondering van de woensdag en zondagmiddag, van harte welkom in de Verkeerstuin! Dit geldt ook voor in de zomervakantie (houd wel onze agenda op de website in de gaten). Vanuit veiligheidsredenen vragen wij om één volwassen begeleider per zes leerlingen van de BSO.
 • Ook scholen zijn, met uitzondering van de woensdag- en zondagmiddag, van harte welkom om bijvoorbeeld bij de opening van het nieuwe schoolseizoen een kennismakingsfeestje voor de ouders en kinderen te organiseren! Van de ouders en leraren verwachten wij dat we één aanspreekpunt hebben, die tevens verantwoordelijk is voor de gebeurtenissen tijdens het feest.

BSO of klassenborrel:

 • BSO (max. 50 personen incl. kinderen) 175 Euro.
 • Scouting (max. 50 personen incl. kinderen) 175 Euro.
 • School Klassenborrel (max. 50 personen incl. kinderen) 175 Euro.
 • School Kennismakingsfeestje (max. 50 personen incl. kinderen) 175 Euro.
 • De gereserveerde tijd is inclusief eventuele voorbereidingen en opruimen na afloop.
 • Elk extra uur kost 40 Euro.

Kinderfeestje:

 • Max. 12 kinderen 110 Euro.
 • De gereserveerde tijd voor het kinderfeestje is inclusief eventuele voorbereidingen en opruimen na afloop van het feestje.
 • Elk extra uur kost 40 Euro.

Familiefeest:

 • Familiefeest (max. 30 personen incl. kinderen): 140 Euro.
 • Familiefeest (31-60 personen incl. kinderen) 210 Euro.
 • Familiefeest (61-80 personen incl. kinderen) 230 Euro.
 • De gereserveerde tijd voor het familiefeest is inclusief eventuele voorbereidingen en opruimen na afloop van het feestje.
 • Elk extra uur kost 40 Euro.

[Beschikbaarheid]  U kunt in onze agenda zien of de door u gekozen datum en of tijd beschikbaar is. Dit is altijd onder voorbehoud. De gewenste datum en tijd zal dan na verificatie gereserveerd worden en wordt pas definitief nadat uw betaling door ons is ontvangen. In het geval dat er meerdere feestjes op dezelfde dag gepland worden, geldt dat er minimaal een half uur tussen de feestjes zit. Dit is om de vrijwilliger de gelegenheid te geven het een en ander te controleren en of schoon te maken. Als de schoonmaak afgekocht is, zit er minimaal een uur tussen de feestjes. Het kan dus zijn dat de door u gekozen aanvangstijd later wordt. Dit werkt op basis van wie er als eerste die dag een feestje aangevraagd heeft.

[Eindschoonmaak]  Het is mogelijk om de eindschoonmaak door ons te laten doen tegen een extra vergoeding van 30 Euro, dit kunt u in uw aanvraag aangeven. Dit is niet van toepassing indien u vrijwilliger bij de Verkeerstuin bent. De afwas valt NIET onder deze afkoop, deze moet dus altijd door u gedaan worden.

[Schoon achterlaten na uw feestje]  Als u de eindschoonmaak niet heeft afgekocht verwachten we dat de volgende dingen in ieder geval gedaan zijn:

 • De afwas is gedaan.
 • De tafels zijn schoongemaakt.
 • De toiletten zijn schoongemaakt.
 • De skelters staan weer netjes onder de verdieping op de parkeerplaats, de grote rode links in de hoek, de grote blauwe rechts in de hoek en de kleintjes daar tegenover.
 • De vloer van de bovenverdieping is gedweild.
 • U kunt tijdens het schoonmaken gebruik maken van de extra TL verlichting zodat alles goed zichtbaar is. De schakelaar zit net boven de eerste bar lamp bij de ingang van de keuken.

[Gebruikersvoorwaarden]  Deze schoonmaak punten staan ook in de Gebruikersovereenkomst waarmee u akkoord dient te gaan in onderstaand formulier.

[Annuleringsvoorwaarden] Tevens dient u akkoord te gaan met onze annuleringsvoorwaarden zoals deze ook in de gebruikersovereenkomst zijn opgenomen.

Tot stand komen van de online boeking van een feest

In het proces van boeken gaat u akkoord met onze gebruikersovereenkomst en bijbehorende voorwaarden. U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail. Uw boeking is echter pas definitief op het moment dat uiterlijk 2 weken na onze bevestigingsmail, de betaling op de bankrekening van de Verkeerstuin staat. Uitzondering hierop is als het feestje binnen 2 weken na de bevestigingsmail van de Verkeerstuin plaatsvindt. In deze situatie is de boeking pas definitief op het moment dat de betaling uiterlijk 24 uur vóór aanvang van het feestje op de bankrekening van de Verkeerstuin staat. Anders kan het feest helaas geen doorgang vinden!

Aanvullende annuleringsvoorwaarden bij “feestjes”

Naast de algemene voorwaarden gelden specifiek voor de feestjes aanvullende annuleringsvoorwaarden:

Toelichting

Reserveringsdatum; dit is de datum die op de bevestigingsmail staat vermeld.

Annuleringsdatum; dit is de datum dat de Verkeerstuin (feestjes) u bevestigd heeft  dat zij uw annulering hebben ontvangen. Deze annuleringsbevestiging ontvangt u per email. Een mail sturen met een mededeling dat u annuleert is dus niet per definitie de annuleringsdatum. Wij zullen uw annulering dus eerst moeten bevestigen. U bent zelf verantwoordelijk voor het toezien op de ontvangst van deze annuleringsbevestiging.

Annuleringen kunnen enkel per mail worden ingediend!

Er is sprake van 3 dagen bezinningstijd na reserveringsdatum. Binnen deze 3 dagen kunt u dan ook zonder opgaaf van reden kosteloos annuleren. Na de bovengenoemde bezinningsperiode van 3 dagen, gelden de volgende annuleringskosten- en termijnen:

– Bij annulering meer dan één maand vooruit worden géén kosten in rekening gebracht.
– Bij annulering tussen 28 en 14 dagen voor de feestdatum wordt 50% van de totaalprijs in rekening gebracht.
– Bij annulering tussen 14 en 3 dagen voor de feestdatum wordt 75% van de totaalprijs in rekening gebracht.
– Bij annulering op de derde dag of minder dan drie dagen voor de feestdatum wordt 100% van de totaalprijs in rekening gebracht.

[Schade]  Indien er schade is ontstaan aan de skelters wordt u geacht dit te melden aan de vrijwilliger die het feestje opent en sluit. De laatste tijd ontstaan er dusdanig grote schades aan de skelters dat dit boven het normale uitstijgt en dat we genoodzaakt zijn om, als dit ten gevolge is van nalatigheid, de ontstane schade te verhalen op de betreffende cliënt. Uiteraard willen wij dit graag voorkomen en gaan wij uit van goed vertrouwen. We vragen u daarom om tenminste 1 toezichthouder beneden op de skeltervloer aanwezig te laten zijn zodat ernstige schades voorkomen kunnen worden.

[Aanwezige voorzieningen en algemene zaken]

 • Er is geen krachtstroom beschikbaar.
 • Koffie, thee en aanmaaklimonade is aanwezig.
 • Hand- en theedoeken zijn aanwezig.
 • Toiletpapier is aanwezig.
 • Geluidsapparatuur is er niet, wel is er een simpele radio waar cd’s op afgespeeld kunnen worden.
 • Koel- en vrieskast is aanwezig.
 • Tosti apparaat is aanwezig.
 • Waterkoker is aanwezig (2x).
 • 4 pits elektrisch fornuis met oven is aanwezig.
 • Koffiezetapparaat is aanwezig.
 • Bestek, servies en pannen zijn aanwezig.
 • Magnetron is aanwezig.
 • Er zijn 3 toiletten waarvan 1 geschikt is voor minder validen / rolstoelgebruikers.
 • De boven- en benedenverdieping is beschikbaar bij het boeken van een feestje. De kleine ruimte “de oude keuken” achter de toiletten is NIET TOEGANKELIJK.
 • De bovenverdieping is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
 • Er is elektrische infraroodverwarming aanwezig op de bovenverdieping, dit haalt de ergste kou er uit maar zal het geen 20 graden maken.
 • Er is geen versiering o.i.d aanwezig, dit mag uiteraard zelf aangebracht worden mits het weer verwijderd wordt en NIET op het plexiglas geplakt wordt.

Aanvraag formulier feestjes

* Verplicht veld.