VERHUUR

/VERHUUR
VERHUUR 2022-11-30T20:45:43+00:00

Huren in de Verkeerstuin

Een bedrijfspand huren voor vergaderruimte of andere activiteiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de Verkeerstuin aan als huurpand voor verenigingen, particulieren en bedrijven. De Verkeerstuin is gunstig gelegen op de Wagenwerkplaats aan de Soesterweg 312 . Wij bieden de volgende ruimtes aan:

  • Vergaderruimte (bovenste verdieping)
  • Vergaderruimte/theaterzaal ‘het Stationnetje’
  • Bedrijfsruimte
  • Kleine ruimte ‘het keukentje’ (Momenteel verhuurd)

Vergaderruimte (bovenverdieping)
De Verkeerstuin bestaat uit een beneden- en bovenverdieping. Op de bovenverdieping bestaat de mogelijkheid voor het reserveren van vergaderingen met grote groepen (max. 30 personen).

De bovenverdieping beslaat zo’n 100m2 en is ingericht met een keuken, voorzien van koelkast, vriezer, koffiezetapparaat, waterkoker, borden en bestek.

     

Prijs: Op aanvraag.

Vergaderruimte/theaterzaal ‘het Stationnetje’
Voor vergaderingen met een kleine groepen (max. 12 personen) bieden wij ‘het Stationnetje’ aan.

De ruimte bedraagt ongeveer 30m2. Het Stationnetje kan voorts gebruikt worden voor toneelverenigingen in het kader van theatervoorstellingen. De ruimte is multifunctioneel aangezien de wanden kunnen worden open geklapt. Voorts hangt er een zwart doek en kan er een podium worden gemaakt. Daarnaast kan gebruik worden gemaakt van de keuken op de bovenverdieping.

     

Prijs: Op aanvraag.

Bedrijfsruimte
De Verkeerstuin wordt ook verhuurd als bedrijfsruimte voor bijvoorbeeld muziekverenigingen. De ruimte beslaat zo’n 550 m2 en kan naar wens worden aangepast. Het eiland waar normaliter de voetbaltafel en tafeltennis zijn geplaatst, is mobiel en kan derhalve worden verwijderd. Deze ruimte is onlangs gebruik door de huisartsen soesterkwartier voor de vaccinatiedag en is een mooi voorbeeld hoe multifunctioneel de ruimte is.

Daarnaast kan gebruik worden gemaakt van de keuken op de bovenverdieping.

     

     

Prijs: Op aanvraag.

Kleine ruimte ‘het keukentje’ (Momenteel verhuurd)
Voor kleine bedrijven en particulieren bieden wij het keukentje aan voor verhuur. Deze kleine ruimte van 18m2, waarvan er ongeveer 10m2 gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld klusruimte. Daarnaast kan gebruik worden gemaakt van de keuken op de bovenverdieping.

Prijs: Op aanvraag.

 

Interesse? mail dan naar Verhuur onder vermelding voor welke ruimte u interesse hebt, naam instelling, met hoeveel personen u wilt komen etc, en vermeld “Commerciële Verhuur” in het onderwerp zodat wij weten waar het om gaat.