WORD LID!

/WORD LID!
WORD LID! 2021-08-25T21:14:43+00:00

Wist je dat ook ook lid kunt worden van de Verkeerstuin?
Als je lid bent, ben je dat met je hele gezin en worden jullie uitgenodigd voor extra exclusieve activiteiten alleen voor leden buiten de openingstijden om. Lidmaatschap is niet verplicht om te kunnen komen skelteren, maar wel heel welkom voor ons als organisatie. Het biedt de kans om meer mensen te leren kennen en een leuke middag te beleven met je gezin.
De activiteiten die we willen organiseren zijn bijvoorbeeld: ‘glow in the dark’ rijden, kinderdisco, een vader zoon /moeder dochter middag, een bordspelletjesmiddag, een leuke picknick in onze natuurspeeltuin, een drive-in bioscoop; ieder op zijn eigen skelter voor het filmdoek.
Door de coronamaatregelen is het organiseren van deze activiteiten een behoorlijke uitdaging gebleken. Áls we al open mochten, hoe dan en hoe organiseren we leuke activiteiten?

Als lid kunt u ook meebeslissen/meedenken over de koers en toekomst van de Verkeerstuin d.m.v. de Algemene Leden Vergadering. U kunt dan bijvoorbeeld uw nieuwe ideeën naar voren brengen, of andere richtingen bedenken en ons als bestuur te ondersteunen in welke richting de toekomst van de Verkeerstuin volgens u zou moeten/kunnen gaan. Het is voor ons als bestuur belangrijk dat u uw stem laat horen op de ALV zodat we een beeld krijgen van wat u als lid belangrijk vind.

Al voor 12 euro per jaar ben je met je hele gezin lid en ondersteun je onze vereniging en daarmee de gratis openstellingen.
Ook opa’s en oma’s kunnen lid worden. Zo kunnen we het skelteren gratis blijven aanbieden. U kunt in onderstaand formulier ook aangeven of u gebruik wilt maken van een automatische incasso. Dit is een keuze die we aanbieden en is geenszins een verplichting. Indien u hier voor kiest dan wordt de jaar contributie enkele dagen na de dag van aanmelding geïncasseerd en gaat u dus akkoord met deze incasso.

U kunt ook lid worden zonder te betalen. Deze uitzondering geld voor gezinnen die op of rond bijstand niveau leven of bijvoorbeeld in een schuld hulpverlening traject zitten. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in de samenleving mee kan doen!

Wil je lid worden? vul dan onderstaand formulier in.


* Verplicht veld.