Kinderwijkraad en Buurtbestuur junior in de Verkeerstuin

/Kinderwijkraad en Buurtbestuur junior in de Verkeerstuin

De Kinderwijkraad en het Buurtbestuur Junior van het Soesterkwartier zochten een leuke plek voor kinderen om te vergaderen over het Soesterkwartier.

En die hebben zij in de Verkeerstuin gevonden. Wij zijn ontzettend blij dat wij op deze inspirerende plek bij elkaar mogen komen.

10 november was de Wethouder Janssen naar de Verkeerstuin gekomen om de nieuwe kinderwijkraad te installeren. Wij gaan vanaf nu iedere dinsdag weer aan de slag met thema’s om het Soesterkwartier voor kinderen mooier te kleuren.  Waar wij al een aantal jaren met verschillende kinderen aan gewerkt hebben.

Het buurtbestuur Junior is voor de kinderen die het echt inspirerend vonden om in de kinderwijkraad te zitten. De kinderen die misschien wel onze toekomstige wethouders of burgemeesters worden, die zich in willen zetten voor hun omgeving. Zij mogen meebeslissen over het buurtbudget wat verdeeld wordt over kinder/jongerenactiviteiten. Ze nemen deel aan de vergaderingen van het Buurtbestuur Soesterkwartier welke gaan over kinder/jongerenactiviteiten in de wijk

We zijn blij met de samenwerking met de Verkeerstuin.

Namens Kinderwijkraad en het Buurtbestuur Junior, Hedy Vermeer.

2022-06-19T11:36:57+00:00