Nieuwsbrief Stationsgebied

/Nieuwsbrief Stationsgebied

Zomerspecial: test je kennis en win!

Het projectteam van de gemeente Amersfoort voor het Stationsgebied wenst jou een fijne zomer! We hebben een zomerspecial gemaakt om je kennis van het gebied te testen en waarmee je een stadswandeling voor vier personen kunt winnen. De gidsen van het Gilde Amersfoort nemen je dan mee door de historische binnenstad van Amersfoort.

Ga naar www.metamersfoort.nl/zomerspecial en vul voor 1 september 2023 de antwoorden in. Na 1 september komen de juiste antwoorden op metamersfoort.nl te staan. Degene die de meeste antwoorden goed heeft én het dichtst bij het goede antwoord op de schatvraag zit, wint. Mochten er meerdere goede inzendingen zijn, dan wordt er geloot.

De foto bovenaan deze nieuwsbrief verwijst naar een van de vragen.

Uit tip:

Op 15 september organiseert Railcenter Nederland een Raildag in heel Nederland. Tijdens deze Raildag zijn in Amersfoort twee keer per uur rondleidingen (max. 15 deelnemers) door het gebouw, het buitenterrein en de wisselloods. Op het voorterrein worden interessante presentaties gehouden. Aanmelden kan vanaf medio augustus, zie Rondleidingen Railcenter – Raildagen.

2023-08-09T19:57:35+00:00