Winterkwartier 2023 Groot succes!

/Winterkwartier 2023 Groot succes!

Winterkwartier 2023 groot succes!!    

Het Winterkwartier in de Verkeerstuin, dat werd gehouden op donderdag 28 en vrijdag 29 december, was een groot succes. Al vóór de opening stonden de kinderen en ouders te popelen om de Verkeerstuin te betreden! En de organisatie had er weer alles aan gedaan om er een groot succes van te maken!

Dit jaar was het thema: “Vervoer” en dat had alles te maken omtrent de samenwerking met de organisatie van de nieuwe Wijkbus, die sinds kort in het Soesterkwartier rijdt. Zo konden de kinderen in het circus hun energie kwijt op de stormbaan en uiteraard op de skelters, dit jaar zowel binnen als buiten op het terrein.

Ook aan de inwendige mens werd gedacht, zo konden de kinderen buiten een broodje bakken boven het vuur en aan de bar werd soep geschonken. De knakworsten lagen te pruttelen in de pan en de tosti’s vlogen als warme broodjes over de toonbank!

Jkattractieverhuur te Witmarsum was aanwezig om de kinderen met behulp van een fantastische draaimolen te vervoeren. En ja, ook dit jaar waren Merel en Mariska weer aanwezig om de kinderen van een mooie schmink te voorzien. Dit leverde uiteindelijk een enorme wachtrij op, maar dat mocht de pret niet drukken, althans……voor de kinderen!

Alsof dat nog niet genoeg was toverde de organisatie goochelaar Matisse uit de hoed om zijn kunsten aan de kinderen te vertonen. Hiervoor was de ruimte van het Oude Magazijn benodigd, want ook Matisse werd door het grote publiek erg gewaardeerd!

En wie ook niet mocht ontbreken was natuurlijk Jeroen de Boer van JeBo, die de kinderen en ouders weer enorm wist te vermaken met zijn theatershow. Als afsluiter trakteerde hij het publiek met een geweldige vuurshow!

De organisatie van de Verkeerstuin bedankt het circus, de Teka groep, JeBo, Jkattractieverhuur, Merel en Mariska en daarnaast alle vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd en het mogelijk hebben gemaakt om het Winterkwartier weer te laten slagen!

         

2024-01-01T18:47:53+00:00