Skelter renovatie project

/Skelter renovatie project

We zijn begonnen om een aantal skelters te renoveren. Een aantal van onze skelters is inmiddels 10 jaar oud en al diverse keren gerepareerd zodat we het nu tijd vonden om er een aantal op te knappen.

In eerste instantie gaat dat om 3 blauwe 3 wielers (jullie zullen er momenteel 1 missen, die wordt nu gedaan) maar in de toekomst zullen er meer volgen waaronder de populaire gele 4 wieler (quad) en de 2 grote rode zijspan skelters.

Daarnaast komen er wellicht nieuwe skelters bij, of en zo ja wat is nu nog niet duidelijk en afhankelijk van budget.

Ook is het plan om de andere skelters die wellicht weinig reparatie nodig hebben te voorzien van een vers verfje, dus als er mensen zijn die daar bij zouden willen helpen is dat meer dan welkom! Meld je dan aan per Email info@verkeerstuin.info

Hieronder een aantal foto’s van de skelter die nu wordt opgeknapt.

 

Update:

De 1e blauwe skelter is nu bijna klaar! Dus binnenkort is deze weer te gebruiken.

Daarnaast is het zitplankje van een kleine 3 wieler door Peter vervangen door een onverwoestbare variant!

U ziet dat we achter de schermen er nog steeds hard en goed aan werken zodat onze skelter helden en heldinnen weer naar hartenlust kunnen spelen!

 

Update 2:

De bovenstaande skelter is inmiddels klaar en is weer aan het wagenpark toegevoegd!

 

De volgende update:

We zijn begonnen aan de 2e skelter van dit project, ditmaal de trike (3 wiel skelter) met de rode stoel. Inmiddels is de skelter gedemonteerd, gerepareerd en opnieuw geschilderd. As dinsdag gaat deze weer in elkaar en hopelijk is deze dan weer klaar om weer aan het wagenpark toe te voegen!

 

Update 3

De 2e skelter is nu weer klaar en aan het wagenpark toegevoegd!

 

De laatste skelter van dit project, de trike met zwarte stoel, is inmiddels ook gedemonteerd, gerepareerd en opnieuw geschilderd.

 

Inmiddels is de 3e skelter gedeeltelijk weer gemonteerd en nadert zijn voltooiing! De grijze plankjes worden de nieuwe “spatborden” aangezien de vorige zijn verdwenen in de loop der tijd.

Laatste update

De laatste skelter van dit project is nu ook klaar en weer aan het wagenpark toegevoegd!

2020-08-19T10:35:28+00:00