Hoera!! De verkeerstuin gaat weer open!

/Hoera!! De verkeerstuin gaat weer open!

Welkom aan de skelterhelden! Komen jullie weer?
De Verkeerstuin is na drie maanden COVID-pauze weer open. Vrijwilliger Max en coördinator/opbouwwerker Renate zien naar jullie uit! Max legt onze anti-corona-maatregelen uit. Renate roept op om je aan te melden om mee te helpen. Want zonder vrijwilligers geen openstellingen. Hoe meer mensen hoe gezelliger én beter. Want wie weet kunnen we dan misschien wel de hele zomervakantie open blijven! Dat willen we!!! En jij?

Goed nieuws!
We gaan weer open! Vanaf woensdag 10 juni om half drie opent de verkeerstuin weer haar deuren en kunnen kinderen tussen 4 en 12 jaar van hartenlust hun energie kwijt en lekker komen skelteren of hun hart ophalen op de natuurspeelplaats. Op zondagen is dat tussen 2 en 4 ’uur s middags.

Er zijn wel wat zaken gewijzigd. De wel bekende anderhalve meter corona maatregel nemen in acht, dit geld niet voor de kinderen onderling maar wel tussen volwassenen onderling EN naar de kinderen toe. En natuurlijk alleen als je niet hoest, verkouden bent, koorts hebt, of één van je huisgenoten.

De ingang is nu bij de kleine deur, waar je ook gevraagd wordt hoe jouw gezondheid en die van je gezin thuis is, en waar je handen dient te te ontsmetten met de gels die daar staan. Wij gaan er van uit dat iedereen een fijne tijd met elkaar wil hebben en dat je alleen als je akkoord kunt gaan met deze huidige regels- bovenop de altijd geldende regels,- dat je dan wilt komen.
In feite liggen deze nieuwe regels in het verlengde van één van altijd al geldende regels die op de borden staan in onze hal: “we zijn zuinig op elkaar” (en op de skelters en spullen van de verkeerstuin).

Wij kunnen alleen open als er voldoende vrijwilligers zijn om de begeleiding te waarborgen. Voor sommige vrijwilligers was de corona-isolatie in hun persoonlijke situatie een te grote beproeving, en wij zijn daarom meer dan ooit op zoek naar extra vrijwilligers. Daarvoor kun je je aanmelden op verkeerstuinvrijwilligers@gmail.com
Als je als ouder mee wilt helpen, heel graag. Laat het dan weten bij de ingang of liefst via de mail.

2020-07-19T15:30:34+00:00