Helaas geen winterkwartier 2020

/Helaas geen winterkwartier 2020

Beste mensen

Helaas moeten wij melden dat het o zo bekende en druk bezochte Winterkwartier 2020 niet door kan gaan! Uiteraard vinden wij als bestuur dit zeer jammer en de reden laat zich natuurlijk ook raden..Corona. Wij als bestuur hebben dit besluit genomen  omdat we, zeker nu er weer strengere regels gehanteerd worden, de veiligheid van alle betrokkenen niet kunnen garanderen. We hopen dat we in 2021 het Zomerkwartier en het Winterkwartier wel door kunnen laten gaan, al is dat uiteraard onder voorbehoud van, met name, hoe Corona zich dan manifesteert.

Achter de schermen zit het bestuur zeker niet stil en proberen we de verkeerstuin zo goed als dat het kan open te houden! We zijn onder meer bezig om alle skelters een grote opknap beurt te geven en proberen we de activiteiten voor onze leden ook door te laten gaan al is dat wel onder voorbehoud gezien de huidige omstandigheden.

We houden u op de hoogte!

Het bestuur van Verkeerstuin Amersfoort:

Herman Brinkman (voorzitter), Jochem Straver (penningmeester), Peter van Swieten (algemeen bestuurslid), Ed Riethorst (algemeen bestuurslid, Website beheerder en coördinator skelter onderhoud)

2020-10-02T19:01:54+00:00