De feestelijke heropening aanstaande woensdagmiddag

/De feestelijke heropening aanstaande woensdagmiddag

Komende woensdag 25 oktober is het zover. Er is heel hard gewerkt door ons SUPER klusteam en de betrokken ouders, oma’s en opa’s en andere begeleiders van de kinderen. Draag je de Verkeerstuin een warm hart toe? Kom dan woensdagmiddag 25 oktober van 14 tot 16 uur naar onze feestelijke openstelling met om 16 uur de officiele opening, interactieve en ludiek! Dus dat wordt lol en lachen.

We zitten vol met nieuwe ideeen voor de kinderen die hier graag komen skelteren in de Verkeerstuin en buiten spelen in de WagenSpeelPlaats. Ook zijn er veel ideeen voor de vrijwilligers, de ouders, voor de ontmoeting, de gezelligeheid en het samen doen.

Achter de schermen werken Food & Feast aan de lekkere hapjes voor dit feest. Sillyous Productions met Carmen en Kath werken aan een ludieke openingsact, het bestuur, Fabian en Magda regelen alles er om heen zoals het klussen en opruimen, het uitnodigen van de Wethouder en de NS en de hele WWP, het vinden van sponsoring voor de Verkeerstuin in de toekomst en de hele organisatie van alle vrijwilligersteams.

#TypischWij … hoor jij daar ook bij? Voel je Welkom!

Zie ook dit leuke filmpje met dank aan Rob Lampe.

  

 

 

 

 

2017-10-23T07:02:53+00:00