De Nieuwe Verkeerstuin

/De Nieuwe Verkeerstuin

De Verkeerstuin is inmiddels feestelijk geopend. Het was een super gezellige middag met veel muziek en theater. Maar De Verkeerstuin is natuurlijk ook nooit af en blijft altijd in beweging.  De komende tijd:

  • Gaat de nieuwe bovenverdieping echt open voor gebruik … aan de vergunningverstrekking wordt hard gewerkt.
  • Werkt het klusteam iedere dinsdagavond aan verschillende klussen om De Verkeerstuin nog mooier te maken. Ook de skelters onderhouden hoort daarbij. En natuurlijk alle klussen die de inrichting verder afmaken zoals electriciteit aanleggen, de keuken afmaken en daklichten en verlichting verbeteren. Een keer per maand is er een extra kluszaterdag. Het klusteam zoekt natuurlijk altijd versterking.
  • Blijven de kinderfeestjes mogelijk. Er zijn nu prachtige nieuwe toiletten bij gekomen. Vanaf 1 december gaat de maatschappelijke onderneming Food & Feast uit het Soesterkwartier de feestjes organiseren en begeleiden. Zie voor meer informatie tot 1 dec deze link en vanaf 1 dec deze link! De Verkeerstuin blijft ook bij de kinderfeestjessamenwerken met vrijwilligers. De vrijwilligers krijgen een financiele vergoeding hiervoor. Ook jij bent van harte welkom om vrijwilliger te worden bij de kinderfeestjes.
  • Werkt het bestuur aan teambuilding en aan uitbreiding. Dit zit er steeds beter uit. Nieuwe bestuursleden zijn echter ook nog steeds van harte welkom. In deze PDF zit een afbeelding van onze organisatiestructuur

 

Kijk voor meer informatie over de vrijwilligers-vacatures ook op de vacaturebank van

www.indebuurt033.nl of bel Magda op 0624421893 of mail ons op vrijwilligers@verkeerstuin.info.

 

 

 

 

 

De WagenSpeelPlaats hoort ook bij De Verkeerstuin, iedere woensdag- en zondagmiddag kan er ook buiten geskelterd worden. En iedere dinsdagmiddag is er een natuurmiddag voor kinderen met de tuinman 3.0 😉

 

 

 

 

 

 

 

De zon straalt boven De Verkeerstuin en de zaadjes voor groeien en bloeien zijn gezaaid.

 

 

2017-11-15T15:57:45+00:00