De Verkeerstuin in verandering!

/De Verkeerstuin in verandering!

De verbouwing is in volle gang. 

Misschien ben je onlangs in de Verkeerstuin geweest of heb je het via de app groep gehoord: De kabouters Peter en Ed hebben in de vakantie vlijtig doorgewerkt en er staat nu al heel wat. En er is nog heel wat te doen tot de herfstvakantie. Dan willen we namelijk de Verkeerstuin heropenen. Niet alles zal dan al af zijn, maar de tussenvloer moet zo ver zijn dat we boven (veilig) kunnen zitten en het nieuwe parcours willen we ook kunnen gebruiken.

 Om de vaart er een beetje in te houden en iedereen de gelegenheid te geven om een steentje bij te dragen gaan we de klusavonden op dinsdag 19:30 nu wekelijks houden. Verder hebben we tot de herfstvakantie drie werkzaterdagen geprikt: 26 augustus, 16 september en 30 september. Dus die mogen in je agenda mits je dan tijd en zin hebt!

 Zaterdag aanstaande gaan we de muur naar het circus aftimmeren en de balustrades van de tussenvloer compleet maken. Wellicht komen we er ook aan toe om het podium ‘in te korten’ (dat moet ivm het nieuwe parcours. We beginnen om 9 uur, maar ook als je later of tussendoor een uurtje komt ben je van harte welkom! En wellicht heb je ook een buurman/ buurvrouw die het gezellig vindt om een dagdeel met jou te klussen?

 Zoals altijd hebben wij in principe materiaal en gereedschap maar zijn accuboormachines altijd  welkom. Verder zorgen we voor de lunch en de borrel en zijn je kinderen uiteraard ook welkom!

Hartelijke Groeten van Het Klusteam

Zondag 27 augustus Prijsuitreiking Zomerpretpas activiteiten en Kinderbingo

De zomervakantie is afgelopen en daarmee ook de ZomerPretPas en alle zomeractiviteiten. Komende zondagmiddag geven wij voor alle kinderen die meegedaan hebben met de speurtocht door het Soesterkwartier, de puzzeltocht van de fietsboot, de IJs van Vitelli selfiewedstrijd en de tekenwedstrijd een klein feestje. We doen dan de prijsuitreiking van de speurtocht en van de puzzeltocht inclusief een superleuke kinderbingo (met prijsjes)

Heb jij meegedaan met de bovenstaande winacties kom dan zondagmiddag 27 augustus om 14 uur naar de Verkeerstuin. Neem jouw ZomerPretPas mee want wij willen natuurlijk graag zien welke stempels jij hebt verzameld in de zomervakantie. Tot zondag! Groetjes van Kath Duin.

 

Sponsoring en het plan

De afgelopen zomervakantieweken is er gewerkt aan een eenvoudig sponsorplan waarin alle onderdelen van De Verkeerstuin staan waarvoor geld nodig is om dit te kunnen maken of kopen. Denk aan de nieuwe keuken, de daklichten en het nieuwe kunstlicht. Maar ook aan kleinere dingen zoals een nieuw koffiezetapparaat en een prachtige panormafoto voor op de muur boven in het nieuwe zit/horecagedeelte.

Bedrijven die ons tot nu toe al sponsoren zijn: NS – Tekagroep – Typisch Jij – Cheesworks – Wolf Klimaat –

Wil jij weten wat er allemaal in dit sponsorplan staat en / of heb je ideeen voor bedrijven en ondernemers die ons financieel willen steunen, denk je? Neem dan contact met Magda Bannink 0624421893 of vrijwilligers@verkeerstuin.info

 

2017-08-24T10:01:00+00:00